S-au ales cu dosar penal după ce au condus autoturismul în stare de ebrietate.

3 februarie 2014 10:461 comment

etilotest

La data de 01.02.2014, ora 19.55, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, au oprit pentru control, pe strada Victoriei, din comuna Valea Lungă, un autoturism condus de B.I., de 59 de ani, din Valea Lungă.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, unde i-a fost recoltată probă de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui B.I. a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Tot în data de 01.02.2014 ora 18.50, poliţiştii Compartimentelor Rutier şi Siguranţă Publică din Cugir, au oprit pentru control, pe strada Ion Creangă din Cugir, un autoturism condus de T.C., de 38 de ani, din Cugir.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cugir unde i-a fost recoltată probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de T.C. sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com