S-A ÎNCINS TĂRÂȚA-N RUȘI?

10 iunie 2014 07:160 comments

Rusia a anunţat că va lua măsuri politice şi militare pentru a-şi garanta securitatea, ca reacţie la suplimentare a forţelor militare NATO în apropierea frontierelor sale.

Orice suplimentare a forţelor militare ale Alianţei Nord Atlantice în apropierea graniţelor Rusiei este considerată drept „o demonstraţie a intenţiilor ostile”, a declarat Vladimir Titov, adjunctul ministrului rus de Externe, potrivit Interfax.

Declaraţiile oficialului rus vin pe fondul tensiunilor dintre Rusia şi Occident, din cauza crizei ucrainene şi după ce preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a promis suplimentarea ajutorului militar destinat statelor est-europene membre ale NATO.

„Nu putem vedea consolidarea puterii militare a Alianţei Nord-Atlantice la frontierele Rusiei altfel decât ca pe o demonstraţie a intenţiilor ostile”, a afirmat Vladimir Titov, citat de Reuters.

„Vom fi forţaţi să luăm toate măsurile politice şi militare pentru a ne garanta în mod credibil securitatea”, a mai spus oficialul rus.2958233-terminator-41

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com