S-ar fi putut intampla o tragedie!

5 decembrie 2019 21:060 comments

Au pus în pericol siguranța circulație rutiere

 

La data de 3 decembrie 2019, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Cenade, în timp ce conducea un tractor, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării tractoristului cu aparatul etilotest, a  rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 3 decembrie 2019, în jurul orei 07.30, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe DJ-704 A, între localitățile Pianu de Jos și Vințu de Jos, l-au depistat pe un bărbat de 63 de ani, din comuna Pianu, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com