Sala evenimente, Hotel, Centru Conferinte, Piscina, Restaurant : Vila Elisabeta Alba Iulia

19 octombrie 2016 17:356 comments

 

Presentation1jpg

O nouă sală de nunți, cu o capacitate de 350 de persoane, a fost inaugurată, recent, în Alba Iulia. ”Elisabeta Ballroom” a fost construită la Vila Elisabeta, lângă unitatea de cazare și cunoscuta tavernă cu decor rustic.

Noua sală de nunți este mai încăpătoare, foarte elegantă și cochetă și beneficiază de toate ingredientele necesare unei nunți perfecte și personalizate. Astfel, Vila Elisabeta dispune acum de două săli de nunți, pentru toate gusturile, ambele cu ieșire la piscină.

Mesele din sală sunt rotunde, iar ringul de dans este în centru, la fel ca masa mirilor, în vreme ce barul de află în partea dreaptă. Elisabeta Ballroom dispune și de o sală mai mică, perfectă pentru botezuri sau alte evenimente, aflată și ea, la fel ca sala de nunți, în vecinătatea piscinei. Aceasta a fost inaugurată în 20 august, când părinţii unei fetiţe, care a primit numele Sofia, au organizat petrecerea de după botez.

Toate sălile au aer condiționat și toate facilitățile necesare unui eveniment de succes, iar meniul se va face după gustul clienților.

Amintim că Taverna Elisabeta, sala cu decor rustic, dispune de 150 de locuri și un meniu cu bucătărie tradițională. Aici se gătește inclusiv purcel la proțap.

Una dintre cele mai cunoscute unități de cazare din municipiul Alba Iulia, Vila Elisabeta, a trecut în această vară printr-un proces de modernizare de la A la Z și își așteaptă clienții cu o altă înfățișare.

Vila Elisabeta dispune de două săli de conferințe, una de 80 de locuri, iar alta de30, echipate corespunzător, unde se pot organiza întâlniri de afaceri, întruniri, ședințe, seminarii de vânzări, cursuri de formare și leadership sau team-bildinguri. Sălile de conferințe sunt dotate cu videoproiector, ecran proiecție, flipchart și internet wireless.

Vila Elisabeta are peste 60 de locuri de cazare și a fost construită în anul 2003. Este o unitate turistică de trei stele, ideal amplasată, într-o zonă rezidenţială liniştită, în partea de nord a orașului Alba Iulia, pe Calea Moților, între magazinul Kaufland și cartierul Micești, la doar 105 kilometri de Aeroportul International Cluj-Napoca, respectiv 70 km de Aeroportul International Sibiu. Alte informații puteți obține la telefon: 0724557222 sau 0258 839117

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com