Salvarea satului Romanesc

10 noiembrie 2020 20:020 comments

Lupta nu s-a încheiat! Abia acum începe! Pentru binele unui județ întreg!
Ceea ce nu înțeleg mulți dintre competitorii mei: această luptă electorală nu este despre noi politicienii, ci despre toate proiectele pe care le avem pentru județul Alba și despre îndreptarea multor legi care au ajuns mai mult să strice, decât să remedieze nedreptăți vechi de ani de zile.
Discuțiile nenumărate avute în ultima perioadă cu mulți dintre locuitorii județului m-au convins că am avut poate cele mai importante proiecte în ceea ce privește SALVAREA SATULUI ROMÂNESC, dezvoltarea mediului rural precum și susținerea unor măsuri prin care locuitorii de la orașe să aibă acces la produsele tradiționale românești. Iar acele promisiuni se vor transforma de acum în proiecte prin care odată ajunși în Parlamentul României le vom pune în practică.
De altfel, sunt convins că în calitate de deputat al județului Alba voi reuși să îmi conving toți colegii astfel încât să activez în următorii 4 ani în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, de unde vom putea ajuta cel mai bine întreg județul Alba.
Printre primele măsuri pe care trebuie să le întreprindem este simplificarea procedurilor APIA și a întregului proces de elaborare și aprobare a proiectelor pe fonduri europene. Iar din postura de deputat, vom putea face în sfârșit tot ce trebuia făcut încă din 2015: Intabularea terenurilor agricole și a pădurilor.
Până în 2015, aproape 30% din populația ocupată a României activa în agricultură, silvicultură și pescuit. Inclusiv în județul Alba aveam mici ferme care rezistau pe piață prin faptul că TÂRGURILE DE ANIMALE erau deschise și își puteau valorifica produsele.
Am un program clar și amplu de revigorare și salvare a micilor gospodari și fermieri din județul Alba:
• REDESCHIDEREA TÂRGURILOR DE ANIMALE
• intabularea urgentă și GRATUITĂ a terenurilor agricole
• subvenționarea fermelor mici, indiferent de numărul de capete de animale (vaci, porci, cai)
• reducerea birocrației dosarelor APIA și a timpului de așteptare până la primirea subvențiilor
• birouri de consultanță proiecte fonduri europene și investiții în agroturism în fiecare localitate în cadrul primăriilor
• ÎNFIINȚAREA centrelor de colectare LAPTE, FRUCTE DE PĂDURE ȘI CIUPERCI!
Rămân același luptător al PROduselor românești, al agriculturii BIO în România și voi susține accesul gospodarilor și fermierilor români pe piața autohtonă. Toți producătorii și gospodarii din județul Alba vor avea cu adevărat în mine un partener de nădejde, pentru că și eu la rândul meu sunt fermier! Știu ce trebuie făcut și cum trebuie făcut!

Avem nevoie de legi prin care să salvăm agricultura românească și le vom face! Sunt PRO fermieri și gospodari! Alegerile din 6 decembrie sunt ultimul semnal de alarmă pe care îl mai dă agricultura românească! PROduse românești! PRO Satul românesc!
IOAN LAZĂR
Candidat Camera Deputaților PRO ROMÂNIA

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com