Sancţiuni aplicate de jandarmi pentru ilegalităţi

10 aprilie 2012 14:550 comments

Luni, 9 aprilie, jandarmii au intervenit pe strada 11 Iunie din Alba Iulia şi au aplanat un conflict familial. Incidentul a fost semnalat de H. C. Cristina, de 26 de ani, care a solicitat ajutor deoarece – spunea dânsa – soţul o certa şi o ameninţa cu acte de violenţă. Jandarmii au constatat că femeia se afla în avansată stare de ebrietate, iar scandalul fusese provocat chiar de ea pe motiv că nu este lăsată să doarmă. Femeia a fost sancţionată cu amendă în valoare de 200 de lei.
M.H., de 16 ani, a fost surprins în parcarea unui supermarket din Alba Iulia în timp ce apela la mila cetăţenilor pentru a obţine foloase materiale. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris şi îndrumat să presteze activitate lucrativă legală.
Tot apt de muncă este şi Cercea Daniel, însă acest lucru nu-l împiedică să cerşească pentru a face rost de bani. Acesta a fost din nou surprins „la muncă” pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia şi a fost sancţionat cu amendă de 300 de lei. La stabilirea cuantumului amenzii s-a luat în considerare repetabilitatea faptei şi atitudinea acestuia faţă de agenţii constatatori. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com