Sancţiuni contravenţionale de 102.760 lei, date de poliţiştii din Alba

9 iulie 2012 16:252 comments

În perioada 6-8 iulie 2012, poliţiştii au desfăşurat, pe raza întregului judeţ Alba, două acţiuni cu efective mărite, una în mediul urban şi una în mediul rural. Acţiunile au avut ca scop prevenirea, descurajarea şi combaterea fenomenului infracţional şi menţinerea unui climat de ordine şi linişte, combaterea evaziunii fiscale şi creşterii siguranţei cetăţenilor. În sprijinul acţiunii, poliţiştii au beneficiat şi de sprijinul jandarmilor de la Inspectoratul de Jandarmi al judeţului Alba.
Prima acţiune s-a desfăşurat în mediul rural, în perioada 6-7 iulie, pe raza întregului judeţ Alba, iar a doua acţiune s-a desfăşurat în noaptea de 7 spre 8 iulie 2012, în mediul urban, pe raza de competenţă a poliţiilor municipiului Alba Iulia, municipiului Sebeş şi a oraşului Cugir.
Cu ocazia desfăşurării celor două acţiuni, au fost controlate 41 de societăţi comerciale şi 20 de obiective asigurate cu pază, poliţiştii constatând 41 de infracţiuni, din care 1 de natură judiciară, 3 economico-financiare şi 6 infracţiuni rutiere, restul infracţiunilor fiind constate pentru alte încălcări ale normelor legale în vigoare.
Pentru diverse încălcări ale normelor legale, poliţiştii au aplicat 476 de sancţiuni contravenţionale.
În cursul celor două acţiuni, poliţiştii au reţinut 20 de permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale a fost de 102.760 lei, fiind confiscate totodată şi bunuri în valoare de 79.980 lei.

Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com