Sancțiuni de peste 30.000 lei. Acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere, organizate de poliţiştii rutieri din Alba, în perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2014

3 februarie 2014 10:410 comments

photooobarÎn perioada 30-31.01.2014, poliţiştii rutieri din Alba, împreună cu reprezentanţă ai I.S.C.T.R. – Agenţia Alba, au organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele de transport marfă şi persoane dar şi verificarea legalităţii în care se desfăşoară acest tip de transport.

Au fost verificate 326 de autovehicule destinate transportului de mărfuri iar pentru nereguli constatate au fost aplicate 123 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 27.910 lei, cele mai multe pentru depăşirea regimului legal de viteză.

A fost confiscate bunuri în valoare de 6.960 lei, a fost reţinut un permis de conducere şi două certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

În aceeaşi perioadă, poliţiştii din judeţul Alba au controlat 124 de autovehicule de transport persoane iar pentru nereguli constatate au aplicat 39 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 7.130 lei şi au reţinut un certificat de înmatriculare.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com