Sansa la viata!

10 septembrie 2019 20:110 comments

 

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat aproape 800 de amenzi şi au reţinut 39 de permise de conducere în cadrul unei acţiuni de creştere a siguranţei rutiere, care s-a desfăşurat în perioada 02 – 09 septembrie 2019. 

 

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linia poliției rutiere, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranței rutiere şi combaterea infracţiunilor şi contravențiilor comise de către participanţii la traficul rutier.

 

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 795 de abateri de natură contravenţională, din care 172 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 64 pentru depășire neregulamentară, 40 bicicliștilor care nu au respectat regulile privind circulația pe drumurile publice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind traficul rutier.  

 

Au fost reţinute 39 de permise de conducere, retrase 9 certificate de înmatriculare şi au fost constatate trei infracţiuni.

 

 

Infracțiune rutieră

 

La data de 09 septembrie 2019, în jurul orei 21.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia în timp ce conducea un autoturism pe strada Craivei din Alba Iulia, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

             

 

Acțiune a polițiștilor din Zlatna

 

Poliţiştii din Zlatna, împreună cu  RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost reținute 3 certificate de înmatriculare și constatate două infracțiuni.

 

 La data de 9 septembrie 2019, poliţişti din cadrul Poliţiei Orașului Zlatna, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza orașului Zlatna, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

 

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale pentru abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice și au fost identificate 3 autoturisme care prezentau diverse defecţiuni tehnice.

 

Exemplu:

 

În jurul orei 14.00, a fost oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Bistra.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatata că în certificatul de înmatriculare al autoturismului ar fi fost făcute mențiuni false cu privire la inspecția tehnică periodică.

 

Față de tânăr, cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

 

 

Amplasarea radarelor în data de 11 septembrie 2019

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                                                    

         

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com