Şapte persoane au ajuns la spital în urma accidentelor de circulaţie

13 august 2012 14:233 comments

În cursul zilei de duminică, în judeţul Alba, au avut loc trei accidente grave de circulaţie, în urma cărora şapte persoane au ajuns la spital. Cel mai grav accident a avut loc lângă oraşul Cîmpeni, unde trei persoane au fost încarcerate după o ciocnire frontală.
Pe DN74 A, la intrarea în oraşul Cîmpeni dinspre Abrud, două autoturisme, un Opel şi un Volkswagen, înmatriculate în judeţul Alba s-au ciocnit frontal. Trei persoane, o femeie şi doi bărbaţi, au fost încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinilor. Starea victimelor este gravă. Pentru salvarea acestora şi transportarea la spital a intervenit un elicopter SMURD. Autoturismul Opel, ce se deplasa dinspre Abrud, a intrat cu viteză pe contrasens, a derapat şi a intrat în coliziune cu Volkswagen-ul care circula regulamentar spre Abrud. Traficul auto a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie.
Un alt accident rutier, în urma căruia două persoane au ajuns cu răni uşoare la spital, s-a petrecut pe DN 7, în comuna Vinţu de Jos. Un microbuz al firmei Dacos, ce efectuează transport regulat de persoane şi care circula pe ruta Bucureşti – Cluj, s-a răsturnat în afara carosabilului fără a intra în coliziune cu un alt autovehicul sau obstacol. Accidentul a fost provocat de explozia unei roţi a autocarului. Doi pasageri, care în urma impactului acuzau dureri, au fost transportaţi de către o ambulanţă la spitalul din Sebeş, pentru investigaţii medicale.
Al treilea accident a avut loc pe DJ 107 M, în localitatea Vălişoara din comuna Livezile. Două persoane care circulau pe o motocicletă au căzut în afara carosabilului, suferind mai multe leziuni. Şoferul motocicletei, în vârstă de circa 30 de ani, a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă, răsturnându-se în afara carosabilului. O ambulanţă a transportat cele două victime la spital.

Crinela Toader

3 Comments

  • DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PENTRU EVENTUALE INTERVENTII CHIRURGICALE CONTACTATI-MA 0765.773.189

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com