Sărbătoarea Mierii” 2012, la Blaj

13 martie 2012 15:530 comments

În zilele de 22 şi 23 martie, la Blaj va avea loc cea de-a 5-a ediţie a Târgului „Sărbătoarea Mierii”, un eveniment organizat de “Apidava” Blaj, Asociaţia “Mierea Românească”, Primăria municipiului Blaj, Consiliul Judeţean Alba şi Oficiul Naţional al Produselor Tradiţionale. În acest an, un număr record de participanţi, mai exact peste 120 de firme din România, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Finlanda şi Polonia vor expune la târg o gamă variată de produse apicole şi apiterapeutice, echipamente şi utilaje pentru apicultură, precum şi produse tradiţionale.
Târgul va cuprinde o expoziţie cu vânzare de echipamente şi utilaje pentru apicultură, unde vor fi prezente cel mai mare număr de firme expozante de până acum, şi cu cea mai vastă participare internaţională. Va mai fi organizată şi o expoziţie cu vânzare de produse apicole şi produse tradiţionale unde, pe lângă specialităţi de miere, produse apiterapeutice şi api-cosmetice, vor exista şi standuri cu lactate, mezeluri, panificaţie, siropuri naturale, suplimente nutritive, dar şi artizanat specific din zona Ardealului. Ca şi în anii trecuţi, nu vor lipsi de la târg secţiunea de conferinţe pe teme apicole şi secţiunea de Apiterapie pentru care vineri, 23 martie, de la ora 10.00, va avea loc un seminar dedicat exclusiv cadrelor medicale interesate de acest subiect.
Merită menţionat că participanţii la târgul “Sărbătoarea Mierii” şi nu numai vor putea participa la spectacole în aer liber timp de două zile, joi urcând pe scenă “Alexandra Ungureanu şi Crush”. Adrian Contor

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com