Scandal cu bătăi în trenul de persoane care circulă pe relaţia Alba Iulia-Zlatna

25 iunie 2012 15:370 comments

Duminică, orele 16.25, Poliţia din Zlatna a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în trenul de persoane care circulă pe relaţia Alba-Iulia – Zlatna şi care se afla între haltele C.F.R. Meteş şi Poiana Ampoiului, s-a produs un scandal.
Trenul a sosit în staţia C.F.R. Zlatna – Călători, ocazie cu care O.V., un bărbat de 41 de ani şi O.C.D., o femeie de 35 de ani, din Zlatna, au reclamat faptul că au fost agresaţi de către doi bărbaţi, M.R., de 33 de ani, din Zlatna şi M.C.V., de 29 de ani, din Meteş, O.V. fiind lovit cu pumnul şi o bâtă în zona feţei şi a coapsei iar soţia acestuia fiind deposedată prin violenţă de telefonul mobil, în momentul în care aceasta intenţiona să sesizeze poliţia despre eveniment.
Cele două victime s-au retras în compartimentul mecanicului de locomotivă până în staţia C.F.R. Zlatna – Călători, de unde au fost preluaţi de un echipaj din cadrul Poliţiei Zlatna.
Cei doi suspecţi au fost identificaţi de poliţiştii din Zlatna. Asupra lui M.C.V. a fost găsit telefonul victimei precum şi un briceag iar asupra lui M.R. a fost găsit un briceag şi bâta cu care a fost agresat O.V.
Împotriva celor doi autori a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, aceştia fiind depuşi în Centrul de Arest şi Reţinere Preventivă al IPJ Alba, luni fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com