Scandal la Lancrăm: S-a îmbătat bine iar apoi l-a ameninţat pe barman

3 iunie 2013 09:181 comment

jandarmi-activPersonalul unui bar din Lancrăm a fost nevoit să apeleze la jandarmi pentru evacuarea unui client recalcitrant. Bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 500 de lei.
Este vorba de un localnic care, sâmbătă, 1 iunie, la ora 04.00, a intrat în conflict cu personalul de serviciu al unui bar situat pe strada Nouă din localitatea Lancrăm. Aflat în avansată stare de ebrietate şi nemulţumit că barmanul a refuzat să-l servească în continuare cu alcool, bărbatul l-a înjurat şi l-a ameninţat pe acesta cu bătaia. De asemenea, a proferat obscenităţi şi la adresa celorlalţi clienţi care luaseră atitudine împotriva lui şi încercaseră, fără succes, să-l calmeze. De calmat au reuşit însă jandarmii din cadrul Secţiei Sebeş, care, anunţaţi fiind prin apel la 112, au intervenit de urgenţă şi au aplanat incidentul. Identificat ca fiind B.D. ( 35 de ani ), bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei.
„Pentru prevenirea unor astfel de incidente reamintim faptul că “ provocarea ori participarea efectivă la scandal, în ( … ) localuri publice” se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 de lei. Totodată, readucem în atenţie faptul că „servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate, precum şi a minorilor”, constituie contravenţie şi se poate sancţiona cu amendă de la 100 la 500 de lei, iar în cazul repetării acestei fapte se poate dispune, măsura suspendării activităţii localului public pe o perioada cuprinsă între 10 şi 30 de zile!” au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Alba.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com