Scandalagiu amendat de jandarmi, într-un centru comercial din Alba

22 iulie 2012 15:380 comments

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, la sfârşitul săptămânii trecute la un cunoscut centru comercial din Alba Iulia şi a aplanat un conflict spontan izbucnit între un client şi agenţii de pază. Incidentul fusese semnalat prin apel la 112.
În urma verificărilor efectuate la faţa locului, jandarmii au constatat că vinovat de incident este un localnic, C. Horea, de 28 de ani. Acesta petrecuse toată noaptea în incinta complexului comercial, iar la plecare, din neatenţie, stricase sistemul de închidere al unei uşi. Oprit fiind de doi agenţi de pază în vederea solicitării unei explicaţii pentru fapta sa, tânărul a avut un comportament deosebit de agresiv, a provocat scandal şi i-a ameninţat pe cei doi cu acte de violenţă. Mai mult, sprayurile iritant-lacrimogene folosite împotriva sa nu au avut nici un efect astfel că, în momentul sosirii jandarmilor, bărbatul îşi scosese cureaua de la pantaloni şi, conform propriilor spuse, dorea “să-i încingă” pe cei doi agenţi de securitate.
Intervenţia echipajului de jandarmerie a dus la rapida calmare a scandalagiului şi la prevenirea escaladării violenţei. Pentru faptele sale, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.
Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com