Sebes: 40.000 de lei, 11 telefoane si alte obiecte furate dintr-o firma

23 martie 2017 15:090 comments

Miercuri, 22 martie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe C.P.C., de 35 de ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din municipiul Sebeş.

În urma cercetărilor, se pare că în noaptea de 24/25 noiembrie 2016, bărbatul a pătruns prin efracţie în incinta societăţii şi a sustras suma de 40.000 de lei, 11 telefoane mobile precum şi alte bunuri.

Tot ieri, 22 martie, poliţiştii din Sebeş au făcut o percheziţie la domiciliul acestuia, în municipiul Petroşani. Până acum, poliţiştii au reuşit recuperarea celor 11 telefoane mobile, în valoare de 8.000 de lei.

Hoţul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Poliţiştii din Sebeş continuă cercetările, pentru documentarea întregii activităţi infracționale a bărbatului, identificarea eventualilor complici şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com