Sebes: Un sofer care transporta bunuri furate a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor

7 aprilie 2017 10:390 comments

Joi, 6 aprilie 2017, poliţiştii din Sebeş au depistat, pe Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeş, o autoutilitară despre care exista suspiciunea că transportă bunuri furate.

Autoutilitara suspectă a fost urmărită de maşina poliţiei cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar pe strada Pădurenilor şoferul autoutilitarei a oprit şi a abandonat-o, încercând să se facă nevăzut.

Şoferul a fost identificat în scurt timp: este vorba de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Sebeş, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Controlând autoutilitara, poliţiştii au găsit mai multe deşeuri metalice, în valoare de aproximativ 700 de lei, care s-au dovedit a fi furate din incinta unei societăţi comerciale de pe raza comunei Cîlnic.

Din cercetările efectuate, se pare că la comiterea furtului, B.R.G. a fost sprijinit de H.A., de 27 de ani, din municipiul Sebeş.

Prejudiciul a fost recuperat, iar şoferul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat şi conducere sub influenţa alcoolului, în timp ce complicele său este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com