Şedinţa extraordinară de astăzi a Consiliului Judeţean Alba a ţinut…un minut şi jumătate

20 februarie 2013 11:420 comments

cj bunConsiliul Județean Alba a fost convocat astăzi, în sedința extraordinară ce a avut loc în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia. Pe ordinea de zi s-au aflat 10 proiecte de hotărâre, cel mai important fiind proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Judeţului Alba, bugetului creditelor interne şi a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2013
Şedinţa a fost poate cea mai scurtă din istoria Consiliului Judeţean Alba deoarece din cauza faptul că bugetul de stat pe 2013 nu a fost încă promulgat şi publicat în Monitorul Oficial, proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Judeţului Alba, bugetului creditelor interne şi a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2013 a fost retras la fel ca şi alte şase proiecte care vizau alocarea de fonduri. Consilierii au luat în discuţie doar trei proiecte pe care le-au votat în ceva mai mult de un minut.
Preşedintele CJ Alba Ion Dumitrel a precizat că in maxim două trei zile de la publicarea în monitorul oficial a bugetului de stat pe 2013 consilierii judeţeni se vor întâlni pentru a dezbate şi aproba bugetul pe acest an al judeţului Alba precum şi celelalte proiecte scoase de pe ordinea de zi a şedinţei de marţi.
La încheierea şedinţei vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman i-a informat pe consilieri despre stadiul proiectului şcolii de tip Kronstad în judeţul Alba.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com