Sediul Poliţiei Unirea, distrus de un tir

8 mai 2012 14:530 comments

Luni seara, pe strada Avram Iancu din Unirea, Iosif L., de 28 de ani, din judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă, încărcată cu rumeguş, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în clădirea Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea.
În urma accidentului, şoferul a fost rănit grav, S.A., de 24 de ani, angajat al societăţii care deţine autoutilitara în calitate de şofer, pasager în autoutilitară, (cel care i-a încredinţat lui Iosif L. autoutilitara pentru a o conduce pe drumul public) a suferit leziuni corporale uşoare iar sediul secţiei de poliţie a fost distrus.
În momentul producerii accidentului, în sediul secţiei se afla un agent de poliţie care nu a suferit leziuni corporale. În cauză, faţă de Iosif L. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, distrugere şi vătămare corporală din culpă iar faţă de S.A. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul pentru conducere pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere. Cercetările continuă. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com