Sesiune studenţească de comunicări ştiinţifice

25 aprilie 2012 14:401 comment

În perioada 27-28 aprilie, Facultatea de Ştiinţe din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează a XII-a ediţie a Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice a studenţilor „In extenso”. Deschiderea festivă va avea loc în data de 27 aprilie 2012, ora 9.30, în Amfiteatrul A9 al Universităţii.
Secţiunile evenimentului ştiinţific mai sus menţionat sunt următoarele:
1.Finanţe-Contabilitate. 2.Administrarea Afacerilor-Marketing. 3.Matematică -Informatică-Electronică. 4.Topografie-Cadastru. 5.Ştiinţa Mediului. 6.Ştiinţe economice (master). 7.Elevii în parteneriat cu Universitatea. 8.Business English.
La programul manifestării sunt înscrise peste 90 de lucrări, fiind aşteptaţi participanţi de la Academia de Studii Economice Bucureşti, de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, Universitatea din Oradea, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Petroşani, Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti, Universitatea Valahia Târgovişte, Universitatea ,,Eftimie Murgu” Reşiţa, Universitatea Politehnică din Timişoara, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicinǎ Veterinarǎ Cluj, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, Universitatea Politehnică Bucureşti, Universitatea din Craiova, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com