Sfârșit de săptămână în care SMURD și detașamentul de pompieri au sărit în ajutorul comunității

18 martie 2013 13:470 comments

smurdÎn acest sfârșit de săptămână, detașamentul de pompieri Alba a contribuit la salvarea a 500 de oi și la stingerea unui incendiu. SMURD Aiud a ajutat la deblocarea unei uși de apartament unde se afla o femeie de 60 de ani care a trebuit transportată la spital. Detașamentul de pompieri Alba Iulia a ajutat azi dimineață la stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit.

Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină în data de 15.03.2013, la ora 23.59, în loc. Pîclişa pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un
adăpost de animale (saivan), proprietatea lui C.R. Pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale de stins incendii. În incendiu au ars acoperişul saivanului confecţionat din lemn cu învelitoare din azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp şi 20 mc de fân. Au fost salvate 500 de oi. Pagubele produse se ridică la circa 10.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 265.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină în data de 16.03.2013, la ora 05.25, în loc. Miceşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (şopron), proprietatea lui T.A. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii. În incendiu au ars acoperişul şopronului confecţionat din lemn cu învelitoare de azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp şi 30 de pui. Au fost salvaţi doi porci. Pagubele produse se ridică la circa 2.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 500 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă un echipament
de iluminat electric improvizat.
SMURD Aiud a fost solicitat să intervină în data de 16.03.2013, la ora 10.24, în municipiu, pe str. Gheorghe Doja pentru deblocarea unei uşi de apartament. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În apartament se afla o femeie în vârstă de 60 de ani, căzută, cu afecţiuni medicale, care a fost transportată la UPU Aiud.
Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină în data de 18.03.2013, la ora 04.06, în municipiu, pe str. Toporasilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit, proprietatea lui C.E. Pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. În incendiu au ars acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de circa 100 mp şi material lemons depozitat în pod. Pagubele produse se ridică la circa 40.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 310.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă un un coş de fum amplasat necorespunzător a faţă de materialelor combustibile din jur.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com