Şi-a lovit fratele cu toporul şi s-a ales cu dosar penal

4 noiembrie 2012 13:050 comments

Prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Câmpeni au fost sesizaţi vineri de M.D. din comuna Horea, judeţul Alba, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice săvârşită de fratele său Marcel M. de 44 de ani, din comuna Horea, judeţul Alba.
Din primele cercetări efectuate poliţiştii au stabilit că în data de 02.11.2012, în jurul orelor 14.50, pe fondul unor neînţelegeri, Marcel M. l-a lovit pe fratele său M.D., cu muchea toporului, în zona spatelui.
Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul orăşenesc Câmpeni, unde a fost diagnosticată ca fiind „suspect fractură bazin partea stângă”, rămânând sub supraveghere medicală.
În cauză poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni, au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări de către sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe prevăzută de art. 180 alin. 11 Cod penal. În funcţie de evoluţia stării de sănătate şi voinţa victimei cercetările penale încadrarea juridică poate fi schimbată.(S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com