Siguranta rutiera a copiilor, o prioritate a politistilor

23 mai 2017 15:212 comments

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a început activităţile dedicate Zilei Copilului, colaborând cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba: sunt acţiuni dedicate zilei de 1 Iunie, ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI, care au debutat la Grădinița „Primii Pași” din municipiul Aiud, unde s-a desfășurat concursul de colaje, desene și machete „Atenție! Circul și eu!”, adresat celor mai mici dintre participanții la traficul rutier.

Un prim concurs a avut loc la Grădiniţa Primii Paşi din Aiud: un concurs de colaje, desene și machete „Atenție! Circul și eu!”, adresat celor mai mici dintre participanții la traficul rutier.

La concurs au participat 170 de preşcolari din grupele mari de la Grădinița cu Program Preluingit „Primii Pași”, Gradinița cu Program Prelungit nr. 2 și de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 din municipiul Aiud, care au realizat peste 100 de lucrări.

Poliţiştii i-au răsplătit pe copii cu diplome, dulciuri și rechizite puse la dispoziție de Consiliul Județean Alba, partener în cadrul proiectului „Educație rutieră, educație pentru viață”.

Tot în scopul informării copiilor și prevenirii accidentelor rutiere în care aceștia pot fi implicați, polițiștii rutieri din Cugir și Alba Iulia au fost prezenți în mijlocul copiilor de la Școala Gimnazială „Iosif Pervain” din Cugir și Scoala Ginmazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

Copiii au fost sfătuiți să respecte regulile de circulație și să fie atenți atunci când traversează strada sau circulă pe bicicletă.

Activitățile din proiectul „Educație Rutieră, Educație pentru Viață” vor continua cu concursul „Micii Pietoni”, care va avea loc în data de 25 mai la Grădinița cu Program Prelungit nr. 11 din Alba Iulia și cu concursul „Patrulele Școlare în Acțiune”, planificat pentru data de 26 mai în Alba Iulia.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com