Simone Albani contestă în instanţă schimbarea din funcţia de viceprimar

29 iulie 2012 19:210 comments

Fostul viceprimar din Alba Iulia, Simone Albani Rocchetti, va contesta în instanţă schimbarea sa din funcţie. Albani a fost schimbat din funcţia de viceprimar în data de 24 iulie, cu votul consilierilor PDL şi PP-DD. În locul său a fost ales viceprimar Dorin Şerdean, de la PP-DD.
Decizie surprinzătoare a fostului viceprimar din Alba Iulia, Simone Albani, care a decis să conteste în instanţă schimbarea sa din funcţie. „Consider că shimbarea mea nu a fost corectă şi nu respectă legea. Voi contesta în instanţă decizia de schimbare a mea din funcţia de viceprimar. În acest moment, avocaţii mei lucrează la motivaţia contestaţiei, pe care o voi depune la instanţă cel mai probabil săptămâna viitoare”, ne-a declarat Simone Albani.
Fostul viceprimar a fost schimbat din funcţie, în cadrul şedinţei consiliului local Alba Iulia din 24 iulie, cu 12 voturi pentru şi 9 împotrivă.
Schimbarea acestuia a venit ca urmare a protocolului încheiat între PDL şi PP-DD. Simone Albani a deţinut funcţia de viceprimar al municipiului Alba Iulia timp de numai o lună de zile. Imediat după schimbarea din funcţie, acesta a acuzat faptul că a fost îndepărtat pentru că a fost un personaj incomod pentru primarul PDL, Mircea Hava şi a pus prea multe întrebări despre proiecte, documente şi bugetul oraşului.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com