Sindicatul Liber Învățământ Sebeș nu sta cu mana-n san!

5 decembrie 2016 15:451 comment

Luni, 28 noiembrie, la Colegiul Național „Sf. Sava” din București a avut loc ședința Colegiului Liderilor Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”.

            colegiul-liderilor-fse-spiru-haret-5 colegiul-liderilor-fse-spiru-haret-3 colegiul-liderilor-fse-spiru-haret-1a fost reprezentat prin președinte, profesor informatician Cârcoană Bogdan Petru si prin profesor Iacșa Nicolae, consilier imagine și comunicare.

          La ședința a participat și  ministrul educației, domnul Dumitru Mircea, care a răspuns întrebărilor adresate de către participanți.

          Domnul ministru a declarat ca pana la încetarea mandatului său va propune guvernului o modificare a HG 582 astfel încat să se conserve veniturile celor care au avut de la 1 august 2016 salarii mai mici decat în luna iulie 2016, în special contabilii si secretarii sefi. De asemenea se va reglementa situația din grădinițe cu privire la diferențele salariale ale îngrijitoarelor de la grupa învățământ preșcolar, bucătărese respectiv spălătorese.

          Referitor la desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director si director adjunct, domnul ministru a declarat ca citam „este mai bun un concurs imperfect decat o situație în care conducerea unităților de învățământ preuniversitar este numită politic” citat încheiat.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com