Şmecherul din Apuseni, condamnat la închisoare cu suspendare

5 iulie 2012 16:060 comments

Claudiu Iulian Popa, supranumit şi „şmecherul de Apuseni”, a fost condamnat de judecătorii de la Curtea de Apel Alba Iulia, cu pedeapsa de 6 luni de închisoare, cu suspendarea executării, într-un dosar penal în care a fost trimis în judecată sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Judecătoria Câmpeni a pronunţat, în 29 februarie 2012, o sentinţă în această speţă, prin care îl obliga pe Claudiu să plătească o amendă penală de 3.000 de lei şi să achite daune morale în valoare de 6.000 lei şi 600 lei daune materiale către partea vătămată Andrei Brujan, dar şi cheltuieli judiciare în favoarea statului, în cuantum de 2.100 lei.
În urma sentinţei Curţii de Apel Alba, dacă timp de 2 ani şi 6 luni inculpatul mai săvârşeşte vreo faptă penală, suspendarea celor 6 luni va fi anulată iar Claudiu Popa va merge la închisoare. Inculpatul a formulat deja o contestaţie în anulare, la sentinţa definitivă a Curţii de Apel, ce se va judeca în 24 septembrie 2012. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com