Şofer din Ocna Mureş prins băut la volanul unei maşini neînmatriculate

11 noiembrie 2013 15:310 comments

permisPoliţişti din cadrul Formaţiunii Poliţiei Rutiere Ocna Mureş, în timp ce se aflau, ieri, 10.11.2013, în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit pentru control un autoturism pe strada Andrei Mureşanu din localitatea Ocna Mureş.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că autoturismul a fost condus de Alexandru F., de 29 ani, din Ocna Mureş, iar plăcuţele cu numere provizoriu de înmatriculare aplicate pe autoturism, erau expirate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
Față de tânăr se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legala”, si „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com