Şoferi băuţi depistaţi de poliţiştii din Alba

1 octombrie 2012 17:390 comments

Poliţiştii din Alba, în cursul zilei de sâmbătă, 29 septembrie, au depistat mai multe persoane aflate la volan sub influenţa alcoolului. Astfel, patrula din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, aflându-se în serviciul de patrulare pe itinerarul Blaj – Cergău, a oprit pentru control un autoturism condus de S. I. E., de 31 de ani, din Blaj.
În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aer expirat.
Duminică, ora 04:13, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat, pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia pe S. I. F., de 36 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot în noaptea de 29/ 30 septembrie, la ora 02:00, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe strada Nicolae Titulescu, din Alba Iulia, pe S. C. L., de 29 de ani, din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La ora 04:15, pe strada Octavian Goga, din Alba Iulia, a fost depistat V. V., de 35 de ani, din Sîntimbru, pentru care aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş – Secţia 4 Politie Rurală, l-au depistat pe DJ 107 F, în localitatea Razboieni, pe T. V., de 40 de ani, din Unirea, judeţul Alba, fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii din Cugir au oprit pentru control un autoturism condus de F. D., de 44 de ani, din Cugir. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că F. D. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului erau false.
În toate cazurile, faţă de şoferii depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com