Şoferi, evitaţi ieşirea spre Cluj pe strada Tudor Vladimirescu

31 iulie 2012 16:411 comment

În aceste zile, la ieşirea din Alba Iulia spre Cluj (cartier Ampoi) maşinile au circulat cu greutate, bară la bară: s-au creat ambuteiaje serioase pe str. Tudor Vladimirescu, începând de la Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” până dincolo de str. Mureşului (care e intrarea în Bărăbanţi) spre Ambient. Maşinile circulă foarte încet sau efectiv stau pe loc minute în şir pentru că în zonă se execută lucrări de infrastructură şi lucrări de lărgire a şoselei. De asemenea, încă de la începutul anului, podul de peste Ampoi se află în reparaţii, îngreunând circulaţia maşinilor: pe pod se circulă cu dificultate, doar pe două benzi, existând indicatoare care limitează viteza maşinilor.
Circulaţia se desfăşoară greu, pe un singur fir, maşinile fiind dirijate de angajaţii de la Poliţia Rutieră.
Dacă doriţi se ieşiţi din Alba Iulia spre nord (spre Teiuş, Aiud, Cluj) cel mai simplu o puteţi face ieşind spre Centura Ocolitoare, pe străzile Mărăşeşti şi Bucureşti: astfel câştigaţi timp, nu vă faceţi nervi şi evitaţi ambuteiajele de pe str. Tudor Vladimirescu.
Constructorii din zonă spun că situaţia nu se va schimba prea curând în bine, lucrările continuând în perioada următoarelor 3-4 luni.
Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com