Sorin Bumb mai are un pas pentru a deveni administrator public

22 iulie 2012 15:410 comments

Consiliul Judeţean Alba a organizat vineri, 20 iulie, prima etapă a concursului pentru ocuparea postului de administrator public. Singurul candidat este consilierul judeţean Sorin Bumb, fost vicepreşedinte al instituţiei.
Vineri a avut loc proba scrisă, urmând ca interviul să se desfăşoare în maxim cinci zile. Sorin Bumb a pormovat proba scrisă cu 89,60 puncte. Înfiinţarea funcţiei de administrator public este prevăzută de legea administraţiei publice locale, iar persoana care ocupă postul va îndeplini anumite atribuţii delegate de preşedintele instituţiei. În cursul zilei de luni, 23 iulie, Sorin Bumb va susţine şi proba orală a examenului privind ocuparea postului de administrator public, care probabil va fi o formalitate.
Aministratorul public va îndeplini, în baza unui contract de management cu indicatori de performanţă, încheiat cu preşedintele Ion Dumitrel, atribuţii de coordonare a unor activităţi ale aparatului de specialitate precum şi a unor programe ale serviciilor publice de interes judeţean. Contractul va avea valabilitate pe perioada mandatului preşedintelui Consiliului Judeţean, respectiv până în iunie 2016.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com