Spectacol aniversar: 10 ani cu Skepsis

28 mai 2012 15:240 comments

Grupul de teatru Skepsis, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia şi Universitatea „1 Decembrie 1918” pregătesc al doilea spectacol aniversar: „Dineu cu Proşti”, de Francisc Veber, al doilea spectacol din evenimentul „10 ani cu Skepsis”.
În cadrul evenimentului care va avea loc joi, 31 mai 2012, ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, teatrul va fi acompaniat de muzica folk: Victor Surugiu, Sebastian Kincses şi Adi Puiuleţ din trupa Plus Noi, prieteni apropiaţi ai actorilor din grupul Skepsis.
Evenimentul acesta se numără în seria de acţiuni pentru strângerea de fonduri destinată înfiinţării Teatrului Skepsis la Alba Iulia.
Seara va fi deschisă de trupa de elevi D’Art, care va prezenta un spectacol de pantomimă, montat sub coordonarea Grupului Skepsis.
De asemenea, un alt spectacol D’Art va fi prezentat vineri, 1 iunie 2012, ora 20.00, în sala festivă a Liceului de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia.
Spectacolele trupei D’Art sunt realizate în cadrul unui proiect finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin programul Youth Bank, principali parteneri locali fiind Primăria şi Consiliul Local Alba Iulia. Programul Youth Bank este coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare în parteneriat cu BCR. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com