Spectacol pentru strângerea de fonduri pentru spitalul din Cugir

4 aprilie 2012 15:150 comments

În data de 6 aprilie, USL Cugir organizează un spectacol artistic al cărui scop este strângerea de fonduri pentru renovarea unor saloane ale spitalului orăşenesc. Evenimentul este prilejuit de sărbătorirea Zilei Mondiale a Sănătăţii (7 aprilie).
„Spectacolul de vineri este un apel la solidaritate faţă de unitatea medicală de care avem nevoie fiecare dintre noi. „Pic cu pic se face râu, strop cu strop se face mare” – câte puţin dacă contribuim fiecare cu siguranţă vom reuşi să îmbunătăţim condiţiile din spital. Tot în spiritul acestei solidarităţi, protagoniştii spectacolului vor fi tinerii talentaţi ai localităţii noastre, care vor da ei înşişi un exemplu în acest sens”, a declarat primarul Cugirului, Adrian Teban, care este copreşedinte al USL Cugir.
Spectacol va avea loc vineri, ora 18.00, la Casa de Cultură, şi va avea ca slogan „Dau şi eu pentru spitalul meu”. Ideea organizării unei acţiuni cu scopul de a strânge fonduri pentru spital a venit ca urmare a semnalelor primite din partea mai multor cetăţeni care şi-au manifestat intenţia de a contribui financiar, fiecare în funcţie de posibilităţi, la sprijinirea Spitalului Orăşenesc Cugir.
„Vrem să fie foarte clar că iniţiativa nu reprezintă o politizare a activităţii medicale. Ceea ce dorim noi, USL Cugir, este să atragem atenţia asupra importanţei pe care o are spitalul, aflat în urmă cu ceva timp în pericol de a fi desfiinţat de un guvern iresponsabil. Atunci a fost vorba de o decizie politică ce afecta activitatea medicală, nu acum. Intenţia noastră este de a determina o susţinere reală atât în rândul opiniei publice, cât şi la nivel administrativ şi politic”, a precizat Adrian Teban. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com