Spectacolul Strainul se joaca la Alba Iulia

22 februarie 2017 13:251 comment

strainul

Marţi, 28 februarie 2017, ora 19.00, Grupul Skepsis îi invită pe albaiulieni la teatru: este vorba de Străinul, după J.B. Priestley, poet şi dramaturg englez.

Spectacolul are loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.

Subiectul este simplu, dar generează mult umor, englezesc, fin: atmosfera unui bar obişnuit din nord-estul Londrei, în care încep să apară, rând pe rând clienţii obişnuiţi ai casei sau oameni care se refugiază înăuntru din pricina ploii de afară. Deşi pare să fie un sfârşit de zi obişnuit, într-un bar nu poţi ştii niciodată cine poate intra… Departe de a fi o comedie, deşi umorul nu lipseşte din intrigă, piesa este una moralistă. La un pahar de vin, printre fumuri de ţigară şi conversaţii lângă halbe de bere, aparenţele sunt mai greu de păstrat iar oamenii îşi dezvăluie caracterul, fiind nevoiţi să-şi confrunte slăbiciunile sau curajul.

Preţul biletelor:
5 lei – preţ redus pentru elevi, studenţi şi pensionari
10 lei – preţ întreg pentru adulţi.

Biletele se pot achiziţiona la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor începând cu joi, 23 februarie, de la ora 12:00.

Important: încasările sunt direcţionate spre susţinerea proiectului şi spre îmbunătăţirea şi reeditarea lui în viitor.

Spectacolul este realizat în cadul proiectului „Stagiunea cu Skepsis 2017”, un proiect cultural cu pronunţat caracter educaţional, prin care Grupul Skepsis îşi propune să ofere albaiulienilor, lunar, pe tot parcursul anului, o serie de spectacole de sală şi de aer liber.

Parteneri Skepsis sunt Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia Inter-Art Aiud, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com