“Spirit Liber”, locul 2 la Concursul Naţional de Dans Modern

15 mai 2012 17:291 comment

Duminică, 13 mai, dansatoarele din formaţia “Spirit Liber” a Şcolii de Dans Modern Chirilă din Alba Iulia au participat la prima ediţie a Concursului Naţional de Dans Modern “Fantezie în paşi de dans“, desfăşurat în municipiul Cluj-Napoca. Concursul a întrunit un număr de aproximativ 300 de participanţi, cuprinşi în 20 de echipe din opt judeţe, printre care Bihor, Mureş, Vaslui, Prahova, Hunedoara, Cluj, Arad, Alba.
În urma evoluţiei deosebite la clasele I-IV, unde au prezentat două dansuri diferite, elevele instructoarei Bianca Chirilă au obţinut locul II în clasamentul pe echipe, fiind surclasate doar de echipa gazdelor, “Domino”. “A fost cea mai grea competiţie din ultimii şapte ani. Am concurat cu echipe bune, iar juriul format din şase maeştri coregrafi a fost foarte exigent”, a precizat instructoarea formaţiei.
Cu acest prilej, micile dansatoare albaiuliene au mai adaugat un frumos trofeu şi o preţioasă medalie în palmaresul deja bogat. Şcoala de Dans Modern Chirilă se pregăteşte pentru alte două evenimente ce vor avea loc în acest sfârşit de săptămână – sâmbătă, 19 mai, Concursul Judeţean de Majorete şi Aerobic desfăşurat la Şcoala “Mihai Eminescu” din Alba Iulia şi duminică, 20 mai, cea de-a VII-a ediţie a Spectacolului “Bucuria Dansului” desfăşurat la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Le dorim mult succes! Felicitări Şcolii de Dans Modern Chirilă din Alba Iulia!

Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com