Sportivii legitimați la CS Unirea Alba Iulia au obținut cinci medalii la Turneul Internațional de Judo ”Mureșul” CIS Gaz

22 octombrie 2018 19:170 comments

Judoka legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia au obținut cinci medalii, de argint și bronz, la Turneul Internațional de Judo ”Mureșul” CIS Gaz, ce s-a desfășurat sâmbătă în municipiul Târgu Mureș.

La turneu au participat 850 de sportivi, de la 80 de cluburi, din 10 țări, iar cinci de la CS Unirea Alba Iulia au obținut medalii, după cum urmează:

Alexandru Sibișan, Under 15 (născuți în 2004-2005), categoria 73 de kilograme, locul II;

Andrada Nemeș, U 11 (născuți în 2008-2009), categoria 26 de kilograme, locul II;

Natalia Rus, U 11, categoria 48 de kilograme, locul II;

Andrea Medrea, U 11, categoria 26 de kilograme, locul III;

Paul Onișor, U 11, categoria 55 de kilograme, locul III.

Lotul CS Unirea Alba Iulia a fost compus din 10 sportivi, care au fost însoțiți de antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

”Secția de judo confirmă din nou, după ce săptămâna trecută aveam deosebita plăcere să vă anunțăm câștigarea a două medalii la Campionatul Național de Judo Ne Waza U11, U13, U15. Judoka noștri ajung, astfel, la 20 de medalii în acest an. Aceasta a fost o competiție la care, din fericire, au putut participa un număr mare de sportivi și mă bucur că au avut ocazia să se familiarizeze cu o astfel de întrecere. Încurajăm părinții să-i aducă pe cei mici la clubul nostru, fie că vor să facă performanță, fie că fac doar din plăcere și sunt interesați de dezvoltarea fizică și psihică”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Turneul a fost destinat sportivilor născuți între anii 2004-2010, la masculin și feminin, și s-a desfășurat pe mai multe categorii, de la 22 de kilograme până la +73.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masa.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com