“Sportivul tarii” e campion la promisiuni!

16 iulie 2020 18:472 comments

Ionut Stroe: “Luam in calcul reluarea competitiilor sportive””(ziarele)

Este a treia saptamana consecutiva de dialog cu federatiile sportive. Am dorit sa aflu de la fiecare in parte felul in care decurge pregatirea, cum au reluat antrenamentele, daca au in plan eventuale competitii, cu ce probleme se confrunta si in ce fel poate MTS sa ofere asistenta. O veste importanta pentru sporturile care se desfasoara in spatii inchise este ca luam in calcul reluarea competitiilor pentru acele discipline care se pot practica in conditii de siguranta pentru toti participantii”, a declarat Stroe conform paginii sale de Facebook.Iata ce replica acida ii da Bogdan Lazar:

Lăudărosul de la Sport continuă să-i amăgească pe toți cei care mai vor să-l asculte. După ce s-a împăunat cu programul de construcție de baze sportive, program care nu e al lui, ci a fost desenat de miniștrii care au fost înaintea lui, acum mimează îngrijorarea pentru sportul din spațiile închise.
Oameni buni, sportivi, antrenori și spectatori, voi mai aveți răbdare să-l ascultați pe păcăliciul ăsta? Ați văzut până acum vreo competiție națională deschisă? Alta decât fotbalul din prima și a doua divizie, mă refer! L-ați văzut că s-a bătut să deschidă scrima, de exemplu? Acolo sportivii poartă măști, mănuși, iar distanțarea fizică e cheia succesului! Nimic!
l-ați văzut să deschidă volleyul? Sau handbalul? Sau baschetul? Ca să nu vorbim de competițiile de tir! Despre ce vorbim atunci? Despre un politruc care vă duce cu vorba așa cum pe noi ceilalți ne duc cu vorba Orban, Cîțu și Popescu. Ba deschid restaurantele, ba nu le deschid! Ba merge IMM INVEST, ba îl opresc fără motiv! Ba cumpără măști pentru persoanele vulnerabile, ba nu le mai cumpără!
Nu mai pierdeți timpul cu ei! Funia se apropie de par! Lazar I. Bogdan-Primarul unei noi generatii!

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com