Suntem PROlocuri de muncă în județul Alba!

29 octombrie 2020 19:140 comments

Toți cei care acordăm salarii și avem o responsabilitate față de angajații noștri și familiile lor știm ce înseamnă această criză fără precedent. Nu este nimic mai apăsător pentru o familie decât pierderea locului de muncă și nesiguranța zilei de mâine. Despre eșecul IMM Invest orice discuție este de prisos. Acum, în programul de GRANT-uri asigurate prin Guvernul PNL s-au înscris 29.250 de firme din România, dintre care 551 de firme din Alba. Primele aproximativ 6.000 la nivel de țară vor beneficia de finanțarea pentru capitalul de lucru. Cum vor supraviețui restul de 23.000 de companii care au aplicat pentru program? Cum vor putea să mențină locurile de muncă? Cum vor putea să achite taxele și impozitele la stat? Un stat în care cetățenii se vor confrunta cu șomaj și companiile se vor confrunta cu lipsa lichidității va fi un stat care nu va putea să își susțină dezvoltarea.

Peste 90% dintre firmele din Alba care au aplicat nu vor putea avea acces la finanțare. Ce facem în acest caz cu economia județului Alba?

Avem încredere în bunele măsuri luate pentru combaterea virusului de toți agenții economici și nu considerăm necesară intervenția brutală a statului în buna desfășurare a activității lor; susținem menținerea deschisă a activității tuturor firmelor pentru că în ultimele luni au dat dovadă de o mare responsabilitate.

Responsabilitatea este a noastră a tuturor! Votează PRO

 

IOAN LAZĂR

Candidat Camera Deputaților PRO ROMÂNIA

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com