Suspecţi de furt prinşi în flagrant de poliţiştii din Sebeş

11 septembrie 2012 16:240 comments

În noaptea de 9 spre 10 septembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, i-au prins în flagrant pe C.A.I., de 26 de ani, din Ighiu, R.R.C., de 20 de ani, din Vinţu de Jos, şi M.R.I., de 27 de ani, din Vinţu de Jos, în timp ce sustrăgeau cantitatea de 627 kg fier, din incinta unei societăţi comerciale din Sebeş.
Întrucât în zona respectivă au fost reclamate mai multe furturi de fier, inclusiv de la societatea comercială la care cei doi agenţi de pază erau angajaţi, poliţiştii din Sebeş au organizat mai multe acţiuni specifice care au condus, în final la identificarea suspecţilor de comiterea furturilor.
Prejudiciul, în valoare de 2.997 lei, a fost recuperat iar faţă de cei 3 învinuiţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. Luni, cei 3 au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Unitatea de parchet a dispus faţă de aceştia, măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.

Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com