Tâlharul a două furturi prezentat la Judecătoria Aiud

21 august 2012 17:052 comments

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţişti ai Poliţiei Oraşului Teiuş, a fost identificat principalul suspect de comiterea a două fapte de tâlhărie, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 18 august.
Astfel, din cercetări s-a stabilit că în data de 18 august, în jurul orelor 17:45, M. Liviu Vasile, de 22 de ani, din Teiuş, cunoscut cu antecedente penale, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe strada Curcani din Teiuş, i-a smuls poşeta unei femei în vârstă de 76 de ani, din Teiuş, în care avea suma de 60 de lei şi un aparat auditiv.
La scurt timp după aceasta, la orele 19:00, pe strada Ştefan cel Mare din Teiuş, folosind acelaşi mod de operare a smuls poşeta unei femei în vârstă de 59 de ani, din Teiuş, în care avea suma de 10 lei, documente de identitate şi un telefon mobil. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au găsit poşetele victimelor aruncate, pe stradă, pe raza oraşului Teiuş, din acesta suspectul sustrăgând sumele de bani.
Împotriva suspectului a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, în cursul zilei de marţi, 21 august, fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud pentru punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată pentru emiterea mandatului de arestare preventivă.

Crinela Toader

2 Comments

  • Draga Crinela Toader, felicitari ptr articolul cu Talh[ria de la Teiu;. II felicit si pe poli’i;tii de acolo ptr eficien’a de care au dat dovad[ptr prinderea talharului. Aten’ie insa cu formuleyi titlurile!!!! Ai folosit aici un pleonasm : TÂLHARUL A DOUĂ FURTURI, întrucât conform DEX-ului, TÂLHĂRÍE, tâlhării, este – s. f. Furt însoţit de amenințări sau violenţă.
    Asa ca nu putem spune înca din titlu FURTUL A DOUĂ FURTURI: Sucees în continuare şi numai bine!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com