Tânăr din Beldiu bătut și înjunghiat de un consătean

21 octombrie 2013 11:420 comments

cutit_mana

Duminică seara, Poliţia oraşului Teiuş a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr a fost agresat de către un bărbat, în timp ce se afla pe strada Principală din localitatea Beldiu.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi imediat la faţa locului, a rezultat că în jurul orelor 21,35, între J.A., de 19 ani, din Beldiu şi S.T., de 35 de ani, din aceeaşi localitate, s-a produs un conflict spontan rezultat din faptul că S.T. a fost acuzat de victimă că a sustras ştiuleţii de porumb ce-i avea într-un sac.
În timpul conflictului J.A. a fost lovit de către S.T. cu pumnii, în zona capului şi cu un cuţit în zona abdominală, suferind o plagă înjunghiată nepenetrantă şi mai multe contuzii în zona feţei, nefiindu-i pusă în pericol viaţa.
Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.
În cauză cercetările sunt continuate faţă de S.T. sub aspectul comiterii infracțiunilor de “lovire sau alte violenţe” şi port fără drept al cuţitului, urmând ca încadrarea juridică finală a faptei comisă cu violenţă să fie făcută în funcţiile de concluziile medico legale ce vor fi formulate.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com