Tânăr din Noșlac bătut în mod sălbatic de șeful său

1 octombrie 2013 10:590 comments

pumnPoliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 de către un tânăr din comuna Noşlac, care a reclamat faptul că a fost victima unei agresiuni comisă de un bărbat din comuna Atintis, judeţul Mureş.
La locul producerii altercaţiei, poliţiştii au stabilit că între I.T., de 25 de ani, din Noşlac, care lucra ca îngrijitor de animale la turma de oi a lui I.K., din comuna Atintis, judeţul Mureş şi acesta din urmă, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia I.K. i-a aplicat tânărului de 25 de ani, mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.
I.T. a fost transportat la Spitalul Municipal Aiud, unde s-a stabilit că a suferit un traumatism toracic abdominal cu posibile fracturi costale, rămânând internat sub supraveghere medicală.
În cauză cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, iar în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale, se va efectua şi încadrarea juridică a faptei.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com