Tânăr găsit mort în propria mașină. S-a întoxicat cu monoxid de carbon

22 ianuarie 2013 15:501 comment

Luni dimineața, poliţiştii din Săsciori au fost sesizaţi cu privire la faptul că L.M., un tânăr de 25 de ani, din comuna Săsciori a fost găsit decedat în autoturismul său care era parcat în garajul gospodăriei unde locuia.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în garaj era un miros puternic de gaze iar autoturismul avea cheile în contact, pe poziţia pornit, în rezervorul acestuia nemaifiind combustibil.
Pe bancheta din stânga faţă, care era rabatată în poziţia orizontală, a fost identificat cadavrul tânărului. Cu ocazia examinării sumare a acestuia nu au fost evidenţiate urme de violenţă.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de 19.01.2013, dată de la care tânărul nu a mai fost văzut, unul dintre vecini a auzit motorul autoturismului accelerat.
În cursul zilei de ieri, 21.01.2013, medicii legişti au efectuat necropsia cadavrului şi au stabilit că decesul s-a datorat intoxicaţiei acute cu monoxid de carbon, în cauză neexistând suspiciuni în legătură cu moartea tânărului.(S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com