Tânăr prins conducând fără permis un tractor cu o remorcă încărcată cu lemne furate

14 noiembrie 2013 11:140 comments

tractor-600x450Miercuri în localitatea Geomal, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au oprit pentru control, un tractor condus de Z.B.M., un tânăr de 25 de ani, din comuna Stermţ.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar tractorul i-a fost încredinţat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către S.L., un bărbat de 65 de ani, din comuna Stremţ, cu toate că acesta avea cunoștință că tânărul nu posedă permis de conducere.
Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că lemnele încărcate în remorca tractorului au fost tăiate, fără drept, de către S.L., din pădurea situată în locul numit “Tăul Ţolii”, de pe raza localităţii Geomal.
Pe numele lui S.L. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere şi tăiere ilegală de arbori iar pe numele lui Z.B.M. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com