Tânără din Alba Iulia lovită de o șoferiță pe trecerea de pietoni

13 noiembrie 2012 16:200 comments

Luni, în jurul orei 02.19 poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Mihai Viteazu din municipiul Alba Iulia.
Echipa operativă deplasată la fața locului, din primele cercetări a constatat faptul că victima, o tânără de 16 ani din Alba Iulia, s-a angajat în traversarea străzii Mihai Viteazu prin loc marcat și semnalizat corespunzător, fiind surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de Lidia I.S. de 34 de ani, din municipiul Sebeș, județul Alba.
După producerea accidentului Lidia I.S. a oprit autoturismul şi a discutat cu victima care i-a relatat faptul ca nu a suferit leziuni corporale si nu doreşte sa fie transportată la spital. În urma acestei discutii, conducatorea auto a părăsit locul producerii accidentului fără a anunţa unitatea de poliţie competentă despre producerea accidentului.
Ulterior, tânăra de 16 ani s-a deplasat la Spitalul Județean Alba, acuzând dureri la piciorul drept iar in urma examinarii medicale s-a constatat ca a fost ranită uşor, suferind doar leziuni superficiale (traumatism antepicior drept). În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care, faţă de Lidia I.S., se efectuează cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului in urma caruia au rezultat vătămari corporale.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com