Targ caritabil la Aiud

13 decembrie 2019 16:084 comments

Târgul caritabil – Aiudeni pentru aiudeni

Elevii Școlii Gimnaziale „Axente Sever” Aiud au pregătit o mulțime de decorațiuni pentru Crăciun cu scopul de a fi vândute în cadrul Târgului caritabil – Aiudeni pentru aiudeni. Aceștia au fost coordonați de doamnele profesoare Bâlc Floarea, Jarda Mira, Filimon Ildiko, Groza Anita, Ciortea Liana, Sevastian Luminița, Munteanu Felicia, Chindea Mihaela, Petruțiu Rodica, Muntean Ioana, Irimie Nicoleta, Mărginean Diana, Chiran Diana, Filimon Maria Coralia, Ilea Melitta, Maier Ana Maria. Cei mici au fost ajutați și de părinții lor. Mulțumim tutor pentru implicare!

Vă reamintim că Târgul caritabil va avea loc pe 17 și 18 decembrie, între orele 11:00 – 18:00, în sala de sport a Colegiului Național „Titu Maiorescu” Aiud.

În ambele zile, începând cu ora 17:00 ne vom bucura împreună de câte un concert de colinde susținut de elevii claselor gimnaziale. Miercuri, după ora 17:00, vor dansa copiii de la Școala de Dans K2.

De donațiile strânse în urma acestui Târg vor beneficia copiii și familiile acestora, din municipiul Aiud, aflați în dificultate.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com