Târg de Paşte la Şcoala Generală “Ovidiu Hulea”

1 aprilie 2012 14:160 comments

Miercuri, 4 aprilie 2012, de la ora 16:00, Şcoala Generală „Ovidiu Hulea” găzduieşte Târgul de Paşte, cu obiecte artizanale create de elevii şcolii, eveniment al cărui obiectiv este strângerea de fonduri în scopul achiziţionării de calculatoare pentru unitatea de învăţământ, singura de altfel din municipiul Aiud care nu are nici acum un cabinet de informatică, dotat cu 32 de calculatoare, astfel încât să poată asigura pregătirea corespunzătoare a elevilor în acest domeniu.
„Până în 2011, în şcoală nu au existat calculatoare pentru elevi, astfel că Asociaţia de Părinţi, pe care am constituit-o legal, a cumpărat 7 calculatoare de ultimă generaţie, din sumele pe care le-am obţinut din 2% din impozitul părinţilor şi a altor persoane care au dorit să ne ajute, precum şi din sponsorizări. Prin Târgul de Paşte, pe care îl sprijină şi administraţia publică locală, dorim să completăm fondul existent cu alte 2-3 calculatoare”, a precizat preotul Mihai Cristea, preşedintele Asociaţiei de Părinţi „Ovidiu Hulea” Aiud.
Târgul de Paşte de la Şcoala Generală „Ovidiu Hulea” Aiud este organizat de către Asociaţia de Părinţi „Ovidiu Hulea”, Şcoala Generală „Ovidiu Hulea” şi Asociaţia Caritabilă „Maria Agapia”, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al municipiului Aiud. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com