TEATRU: Skepsis revine cu piesa Comedie Neagră

10 martie 2013 14:344 comments

teatruJoi, 14 martie 2012, de la ora 19.00, Casa de Cultură a Studenţilor din alba iulia va găzdui spectacolul „Comedie Neagră”, de Peter Shaffer. Timp de aproape două ore publicul este invitat să cunoască personajele create de Peter Shaffer, a căror soartă este dictată de jocul dintre lumină şi întuneric, joc care transformă totul, dezvăluind intrigi ţesute cu grijă, schimbând mizele şi silindu-i pe toţi să-şi duzvăluie adevărata faţă.

Grupul Skepsis mulţumeşte lui Ştefan Balog şi Elena Cristea pentru colaborarea specială în vederea realizării acestui spectacol.

Regia spectacolului aprţine lui Viorel Cioflică. Aşa cum s-a întâmplat cu ultimele evenimente similare ale grupului Skepsis, spectacolul este realizat în cadrul campaniei de strângere de fonduri destinate dobândirii unui spaţiu în Alba Iulia, necesar transfomării trupei în Teatru Comunitar, toate încasările fiind alocate acestui scop.

Biletele  (5 lei) se găsesc de luni 11 martie, pâna joi 14 martie, la Secretariatul Casei de Cultura a Studenţilor Alba Iulia, între orele 9.00-15.00, sau la intrare la spectacol.

Spectacolul a fost realizat cu sprijinul Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia şi a Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com