TELEGRAFIC DE LA IPJ ALBA

21 septembrie 2021 12:450 comments

Cercetat pentru furt

 

Un minor din comuna Unirea este cercetat pentru furt. Ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o casă în care ar fi pătruns prin efracție. Prejudiciul a fost recuperat.

 

La data de 20 septembrie 2021, polițiștii din Unirea au identificat un tânăr, de  17   ani, din comuna Unirea, ca și bănuit de săvârşirea unui furt din locuință.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 4 – 18 septembrie 2021, ar fi pătruns, prin efracție, într-un imobil din comuna Unirea, de unde ar fi sustras două biciclete, două drujbe, două flexuri, o motocositoare, un cuptor cu microunde, un picamer și un televizor. 

 

Prejudiciul a fost recuperat integral și restituit păgubitului, iar, față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 21 septembrie 2021, în jurul orei 02.40, polițiștii din Teiuș au depistat un bărbat de 30 ani, din orașul Băbeni, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Clujului din oraș, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

La data de 20 septembrie 2021, polițiștii rutieri din Alba Iulia soluționat un accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia.

 

Un tânăr de 22 de ani, din Alba Iulia, nu ar fi păstrat distanța față de un autoturism care circula în fața sa, întrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul, care circula în același sens.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul care a provocat accidentul avea permisul de conducere reținut.

 

Față de acesta a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

Accident rutier

 

La data de 20 septembrie 2021, în jurul orei 17.20, pe DJ 105 M, pe raza localității Oiejdea, o femeie, de 61 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie, de 33 de ani, din comuna Ighiu.

 

În urma accidentului rutier, o minoră, în vârstă de 5 ani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

 

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Amplasarea radarelor în data de 22.09.2021

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com