TENTATIVA DE OMOR!

13 aprilie 2018 19:240 comments

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 10.04.2018, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul LĂCĂTUȘ ADI, pentru săvârșirea infracţiunii de tentativă la omor.

În cursul zilei de 11 aprilie 2018 a fost sesizat Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Tribunalul Alba a dispus respingerea propunerii de arestare preventivă și luarea măsurii arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile. Împotriva încheierii judecătorului de drepturi și libertăți, procurorul a formulat contestație, care urmează să fie soluționată de Curtea de Apel Alba Iulia. 

În fapt, s-a reținut că, în data de 07.04.2018, în jurul orelor 22:30, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul LĂCĂTUȘ ADI i-a aplicat persoanei vătămate LĂCĂTUȘ TRANDAFIR  o lovitură cu un obiect înțepător, în zona abdominală, cauzându-i o leziune traumatică (plagă penetrantă abdominală cu leziune epiploon și ansă intestinală) ce necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații, și care i-a pus în primejdie viața.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate,  în nicio formă să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com