Teodor Atanasiu şi liberalii din Alba, alături de Lucian Albu

12 aprilie 2012 14:260 comments

Liberalii din Alba s-au implicat în ultima perioadă în a strânge cât mai mult ajutor pentru unul din cele mai emoţionante cazuri medicale de la noi din judeţ: tânărul Lucian Albu care suferă de distrofie musculară progresivă Duchenne – o boală severă, dură şi ireversibilă.
Prin eforturile şi intervenţiile celor din PNL Alba, miercuri, 11 aprilie, Lucian a primit din partea unor instituţii caritabile din Germania un scaun medical automatizat, care îi face mai uşoară tânărului viaţa de zi cu zi. Până mai ieri, el putea folosi doar un scaun improvizat şi care nu îi mai permitea mişcări ample. Teodor Atanasiu, preşedinele PNL Alba şi cel care a mobilizat echipa liberală în sprijinul lui Lucian, a fost acasă la acesta, la Pianu, pentru a-i înmâna scaunul şi pentru a-i transmite câteva urări de sărbători. Teodor Atanasiu e cel care a ales şi să îşi doneze indemnizaţia de parlamentar în ultimele luni pentru Lucian, pe perioada protestului parlamentar al USL.
Eforturile PNL nu se opresc aici. Lucian are nevoie de o operaţie foarte scumpă în străinătate pentru a-i încetini efectele crunte ale bolii. Pentru a strânge o sumă cât mai mare de bani pentru operaţie, PNL – prin grija Organizaţiei de Femei a partidului – organizează pe data de 3 mai 2012 un eveniment caritabil la Alba Mall, unde sunt aşteptaţi toţi cei care vor să ajute. Liberalii vorbesc deja de o sumă strânsă în avans din biletele vândute de 300 milioane lei vechi. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com