Termenele de depunere pentru cererile de acordare a subvenţiei la motorină şi a plăţii primelor de asigurare s-a prelungit până în data de 28 februarie a.c.

19 februarie 2014 15:230 comments

Alba_Iulia_PrefecturaPrefectul judeţului Alba, domnul Gheorghe Feneşer a primit recent o serie de sesizări, din partea unor cetăţeni care i-au solicitat sprijinul în vederea prelungirii termenului de depunere a cererilor pentru obţinerea subvenţiei la motorina în agricultură.

Prefectul Gheorghe Feneşer a luat legătura personal cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, domnul Daniel Constantin, care i-a promis că problema ridicată de domnia sa  va fi soluţionată  în mod favorabil.

„Cererile de acordare a ajutorului de stat pentru  motorina în agricultură, aferente trimestrului IV al anului 2013, însoţite de situaţia centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate pentru trimestrul respectiv, precum şi de documentele fiscale doveditoare se pot depune la APIA Alba până în data de 28 februarie a.c. Totodată şi cererile de acordare a ajutorului de stat în agricultură pentru plata primelor de asigurare, pentru poliţele de asigurare încheiate cu societăţile de asigurare-reasigurare, pentru animale, păsări şi/sau familii de albine, pot fi predate la centrele judeţene ale APIA până la data de 28 februarie 2014. Am luat decizia ca această hotărâre să fie transmisă de urgenţă tuturor primarilor din judeţ, care să informeze la rândul lor pe beneficiarii acestor măsuri” a declarat prefectul de Alba.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com